Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu a fost la ziua Patriarhului Daniel:Viziunea Preafericirii Voastre, dar și în iubirea față de semeni mă inspiră în misiunea pe care mi-am asumat-o

basilica.ro
marcel ciolacu

Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a primit sâmbătă mesajele reprezentanților Guvernului României, în frunte cu Marcel Ciolacu. Premierul a fost prezent la Reședința Patriarhală, unde i-a transmis asigurări patriarhului că va contribui decisiv la finalizarea lucrărilor de la Catedrala Mântuirii Neamului.

”La aniversarea zilei de naștere, Vă urez sănătate deplină Preafericirea Voastră, ani mulți și buni în slujirea Bisericii Ortodoxe Române și a neamului românesc de pretutindeni, puteri sporite pentru ducerea la bun sfârșit a proiectelor în care sunteți implicat și în mod special pentru zidirea Catedralei Mântuirii Neamului.

Doresc să îmi exprim recunoștința și prețuirea pentru că sunteți în permanent dialog cu instituțiile statului în scopul consolidării și dinamizării parteneriatului cu instituțiile publice pentru a veni în întâmpinarea nevoilor credincioșilor și a-i ajuta să depășească greutățile cu care se confruntă.

Viziunea Preafericirii Voastre, ancorată în cunoașterea teologică profundă, dar și în iubirea față de semeni mă inspiră în misiunea pe care mi-am asumat-o de a fi în slujba tuturor cetățenilor cu preocupare și empatie față de problemele fiecăruia.

Vă doresc mult succes în misiunea pastorală îndreptată spre nevoile concrete ale oamenilor, și vă asigur, Preafericirea Voastră, de disponibilitatea și sprijinul Guvernului României și al meu, personal, în susținerea proiectelor Bisericii Ortodoxe Române pentru binele comun al societății noastre.”, a spus Ciolacu.

Președintele Klaus Iohannis și președintele Senatului, Nicolae Ciucă, au refuzat invitația de a fi prezenți alături de Patriarhul Daniel în ziua în care a împlinit 72 de ani.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.