Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu a lansat o propunere fierbinte către liderul Kelemen Hunor: Voi lua un reprezentant UDMR pe listele PSD București!

Inquam Photos / Octav Ganea
Marcel Ciolacu Kelemen Hunor

Liderul PSD Marcel Ciolacu anunță că PSD e dispus să preia pe listele sale candidați de la UDMR, cu condiția ca formațiunea maghiarilor să facă la fel în județele cu populație majoritară.

Iată propunerea făcută de Marcel Ciolacu pentru Harghita

"Vorbea domnul Vasile Dîncu, domnul profesor, cum să facem să modificăm legi ca să existe un parlamentar din partea partidelor românești. Eu nu cred că mai trebuie să modificăm nicio lege. Eu cred că pot astăzi să fac o provocare domnului președinte Kelemen Hunor, mai ales că este din județul Harghita, ca pe listele UDMR să fie un reprezentant al partidelor românești și îi promit că voi lua un reprezentant al UDMR pe listele PSD la București. Și acest lucru va arăta un gest de normalitate, un gest că, de fapt, cu toții suntem români. Ei sunt, cu adevărat, români de etnie maghiară, dar trăiesc în România.

Oameni buni, au trecut vremurile. Și eu, și dumneavoastră vrem să ne creștem copiii într-o țară normală. Pentru a face acest lucru, în primul și în primul rând, trebuie să ne comportăm noi normal. Haideți să terminăm odată cu prostiile, cu autonomia Ținutului Secuiesc. N-a fost și nu o să fie niciodată. România, în Constituția României, este un stat suveran și niciodată nimeni nu va împărți Ardealul. România este membră a Uniunii Europene, este membră NATO. Toate aceste povești și toate aceste învrăjbiri apar când sunt alegeri. Vezi, Doamne, acesta este felul liderilor politici de a-și mobiliza electoratul la vot. Am depășit acele vremuri. Sunt familii mixte, cum spuneau și nea Paul, și Romeo, copiii noștri merg la școală împreună. Suntem în România și ei sunt români".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.