Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu acuză Austria de interese meschine în scandalul Schengen: 'Nu a existat o justificare plauzibilă pentru acest vot'

ciolacu PSD

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat marți că nu comentează declarațiile lui Klaus Iohannis referitoare la eșecul Schengen, adăugând că și-ar fi dorit să dea o veste bună românilor în pragul sărbătorilor. Totodată, el a acuzat Austria că a avut un „interes meschin în alegerile interne, ceea ce nu se face la nivelul UE”.

„Mi-aș fi dorit ca în prag de sărbători să aducem o veste bună românilor. (...) Haideți să nu scoatem din context refuzul Austriei total nejustificat, pentru că nu a existat până acum de la cancelarul Austriei sau de la ministrul de Interne o justificare plauzibilă în ceea ce privește acest vot și trebuie să vedem exact ce s-a întâmplat. Eu cred că a fost doar un interes meschin în alegerile interne din Austria, ceea ce nu se face la nivelul UE, unde trebuie să găsim solidaritatea între state și nu interese de grup, de partid și electorale. UE s-a creat pentru totul altceva”, a spus Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.