Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu acuză că Ludovic Orban e implicat în scandalul măştilor de protecţie: 'Toate drumurile duc la Palatul Victoria'

G4Media
orban ciolacu

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a lansat, luni, la România TV acuzaţii grave la adresa lui Ludovic Orban. Preşedintele Camerei Deputaţilor susţine că apropiaţi ai premierului sunt implicaţi în importurile de măşti de protecţie, confirmând că este vorba despre o fostă consilieră a lui Orban, condamnată la închisoare într-un dosar legat de Clanul Sportivilor.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a explicat că, marţi, la ora 11, va avea loc prima şedinţă a comisiei parlamentare de anchetă a achiziţiilor de echipamente de protecţie prin Unifarm, conform romaniatv.net.

Citește și: Rareș Bogdan a izbucnit: Gata cu capul plecat, România trebuie să stea în primul rând în Europa

"Deja este funcţională. Mâine la ora 11 se întruneşte prima oară. Deja DNA-ul are ce să facă. Vedem şi noi în presă zeci de astfel de licitaţii directe măsluite", a declarat Marcel Ciolacu la România TV.

Întrebat despre implicarea lui Ludovic Orban în scandalul achiziţiilor prin Unifarm, Ciolacu a afirmat că "în acest moment, toate drumurile duc la Palatul Victoria".

"Apropiaţi ai domnului prim-ministru sunt implicaţi în aceste importuri. Este o fostă consilieră a domniei sale de la Primăria Generală când a fost viceprimar, cât şi de la Ministerul Transporturilor", a spus liderul interimar al PSD.

Citește și: EXCLUSIV VIDEO Cutremur major în Poliție! Scandal fără precedent: Mașini care circulă fără ITP valabil

Marcel Ciolacu a confirmat că este vorba despre Simona Ciulavu, care a fost condamnată la închisoare în dosarul de crimă organizată al interlopilor din clanul "Sportivilor".

"Este un lucru care duce direct la Palatul Victoria. Vom vedea ce vor descoperi cei de la DNA şi de la Parchet", a spus Ciolacu.

Citește și: Alexandru Rafila a reacționat după decizia CCR: Cred că trebuie să ne concentrăm puțin să învățăm, să educăm oamenii, să insistăm asupra măsurilor preventive pe care trebuie să le luăm .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.