Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, acuzații la adresa Guvernului Orban: 'Să vă fie rușine'

Facebook
Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a acuzat că Guvernul Orban blochează proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Vâlcea. Liderul PSD a adăugat că a fost cerută revizuire documentaţiei printr-un acord prealabil şi astfel nu poate fi obţinută o finanţare nerambursabilă pentru judeţul Vâlcea, ci se va reveni la etapa preliminară de depunere a unui proiect.

„Ce mai caută Orban la Vâlcea?! Dincolo de gogoşile electorale, trebuie să îi privească în ochi pe vâlceni şi să le spună de ce le-a distrus speranţele că vor avea şi ei apă curată! Pentru că asta a făcut domnul Orban, împreună cu ministrul Boloş şi coafeza pe care a plantat-o să se ocupe de fondurile europene! Operatorul de apă local avea la cheie proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Vâlcea!!! Ce face Guvernul?! Ce ştie mai bine: îl blochează prin tot felul de tertipuri administrative. Să ceri acum revizuirea documentaţiei printr-un acord prealabil este crimă politică şi administrativă! Astfel, nu putem vorbi de obţinerea unei finanţări nerambursabile pentru judeţul Vâlcea ci de întoarcerea în timp în etapa preliminară de depunere a unui proiect”, a scris Marcel Ciolacu sâmbătă pe Facebook.
Acesta a adăugat că documentaţia deja elaborată la nivelul judeţului Vâlcea pentru acest proiect va fi respinsă, din cauza Guvernului PNL.
„Cu alte cuvinte, nu vorbim de obţinerea unei finanţări nerambursabile, ci dimpotrivă de respingerea documentaţiei deja elaborate la nivelul judeţului Vâlcea, eliminarea din proiect a unor localităţi, revizuirea indicatorilor tehnico economici şi reluarea procedurilor deja parcurse pană în acest moment. Acest acord este aşadar un mare pas înapoi pentru judeţul Vâlcea! Guvernul PNL a eliminat dreptul de conectare la reţeaua de alimentarea cu apa şi canalizare a unor comunităţi din judeţul Vâlcea şi a pus noi oprelişti în obţinerea finanţării atât de mult aşteptate în teritoriu. Să vă fie ruşine!”, a conchis Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.