Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu afirmă că protestul de la metrou nu are nicio legătură cu PSD: Liderii coaliţiei încearcă să acopere haosul provocat de noile restricţii

Inquam Photos / Ilona Andrei
Marcel Ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, respinge acuzațiile potrivit cărora PSD este de vină pentru protestul de la metrou: „O minciună ordinară! Ceea ce se întâmplă la metrou nu are nicio legătură cu PSD, ci reprezintă doar o altă petardă a Coaliției”.

„Pentru a acoperi haosul provocat de noile restricții anunțate aseară, pentru a-și acoperi lipsa de soluții, liderii Coaliției au ieșit azi, în haită, să spună că pentru protestul de la metrou. O minciună ordinară! Ceea ce se întâmplă la metrou nu are nicio legătură cu PSD, ci reprezintă doar o altă petardă a Coaliției. Ne închid din nou în case, iau măsuri fără nicio logică, închid din nou școlile, nu au nicio soluție pentru a stopa în mod real pandemia, dar aruncă vina pe PSD! Sunteți la putere să guvernați, nu să asistați”, transmite Marcel Ciolacu.

El le transmite guvernanților să termine cu propaganda.

„Voi ați pus conducerea Metrorex care trebuie acum să ia măsuri! Deblocați traficul, aplicați legea în conflictul pe care voi l-ați creat și lăsați fake-news-urile menite să acopere carantinarea țării! Mâine, după ce această diversiune se va sfârși, românii vor sta în continuare în case, nu vor avea bani, nici testare și nici vaccinare”, conchide social-democratul.

Circulaţia trenurilor de metrou este afectată vineri de un protest spontan al unor reprezentanţi ai sindicatului USLM în staţia Piaţa Unirii, care au blocat calea de rulare, împiedicând pornirea la timp, conform programului normal, a trenurilor de pasageri, anunță Metrorex.

Liderii partidelor coaliției acuză că liderul USLM, Ion Rădoi, fost parlamentar PSD, a declanșat protestul la o zi după ce Metrorex a notificat firma sindicatului care administrează spațiile comerciale din stațiile de metrou să le elibereze până în 2 aprilie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.