Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, anunț COMIC, după ce Claudiu Manda a decretat că PSD nu mai pune PROȘTI în funcții: Este exclus ca între colegi să fie atacuri la persoană

Facebook
ciolacu

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu le-a cerut membrilor PSD duminică, la conferinţa de alegeri a conducerii filialei judeţene PSD Dâmboviţa să nu se atace reciproc şi să păstreze „o atmosferă colegială şi prietenească”. Liderul PSD face aceste apel după ce, în urmă cu două zile, deputatul Cătălin Rădulescu a vorbit, la conferinţa de alegeri a conducerii PSD Argeş, despre „securişti” care s-ar implica în PSD, despre faptul că Liviu Dragnea i-a impus să voteze pentru un anumit şef sau despre atacuri între liderii PSD în presa locală. Mai mult, în urmă cu două săptămâni, europarlamentarul Claudiu Manda decreta că PSD nu va mai pune proști în funcții, un atac direct la Viorica Dăncilă, pe care nu era prima dată când o jignea astfel.

Citește și: După ce a descoperit că românii sunt LENEȘI, ministrul Muncii anunță RESETAREA ANOFM: A fost o perioadă de congrese

Prezent duminică la Târgovişte, unde au loc alegerile pentru şefia PSD Dâmboviţa, preşedintele interimar al PSD le-a cerut celor prezenţi să nu se atace reciproc.

 

„Înainte de a intra în conferinţă, ne-am strâns şi am stat de vorbă şi am făcut nişte reguli democratice pentru desfăşurarea acestei conferinţe şi a acestei competiţii. Repet, competiţie între colegi. La sfârşitul acestei competiţii rămâne o singură echipă, echipa PSD. (...) Sper că nu trebuie să spun că este exclus ca între colegi să fie atacuri la persoană. Lucrurile astea le mai facem cu cei din afara partidului. Sper să fiţi în asentimentul nostru cu aceste reguli” le-a spus Marcel Ciolacu delegaţilor prezenţi.

Liderul social-democrat s-a plâns şi de frigul din centrul de evenimente în care a fost organizată conferinţa de alegeri a PSD Dâmboviţa. .

„Credeţi-mă că nu este aşa de uşor cu frigul de pe scenă şi să ne încadrăm într-un timp. Asta nu înseamnă că limităm sau tăiem microfonul cuiva şi într-o atmosferă colegială şi prietenească” a mai afirmat Ciolacu.

Apelul lui Marcel Ciolacu privind atacurile la persoană în interiorul PSD vine la două zile după ce deputatul Cătălin Rădulescu a vorbit, în discursul ţinut la conferinţa de alegeri a PSD Argeş, despre „securişti” şi „dinozauri” în PSD.

"Eu când văd că se implică Securitatea sau securiştii sau aşa... merg cu cealaltă echipă. Totdeauna am fugit de chestiunea asta, sau alte forţe... La un moment dat mă tot gândeam să candidez. Când am văzut că se implică şi dinozaurii politici ai Argeşului (...) zic: Aoleu, ce mă fac io, că io n-am dinozauri", a spus el. Rădulescu a intrat în conflict cu unul dintre colegi, în timpul conferinţei de alegeri, când a anunţat public pe cine va susţine la şefia PSD Argeş, folosind expresia "eu şi cu primarii mei".

 

Pentru preşedinţia PSD Dâmboviţa candidează fostul ministru Rovana Plumb şi deputatul Corneliu Ştefan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.