Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu anunță 2 măsuri extrem de importante, după ce oamenii au ieșit în stradă/ VIDEO

ciolacu guvern bun

Premierul Marcel Ciolacu arată faptul că s-au luat măsuri la Guvern, după protestele fermierilor și transportatorilor. Pentru fermieri, Guvernul a alocat 600 de milioane de lei pentru cultivatorii de tomate, cartofi și usturoi românesc, dar și pentru crescătorii de animale. De asemenea, pentru transportatori, Guvernul le va restitui acestora jumătate din acciza la motorină.

”Noi măsuri pentru sprijinirea fermierilor români. În total, am alocat aproape 600 de milioane de lei pentru cultivatorii de tomate, cartofi și usturoi românesc, dar și pentru crescătorii de animale.

Trebuie să creștem producția românească pentru ca românii să aibă acces la hrană românească de calitate.”, a spus Marcel Ciolacu.

Măsuri pentru transportatori

Premierul a explicat că s-a redus prețul polițelor RCA, iar acum transportatorii vor primi înapoi jumătate din prețul accizei la motorină.

Ne respectăm toate angajamentele față de transportatori. După ce am reușit să reducem prețurile polițelor RCA, am decis să compensăm și creșterea accizei la motorină.

Concret, Guvernul va restitui operatorilor de transport rutier licențiați în România jumătate din creșterea accizei la motorină. În total, peste 4000 de transportatori vor beneficia de acest sprijin până la sfârșitul anului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.