Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VDEO Marcel Ciolacu anunţă echipa sa pentru Congresul PSD: Grindeanu şi Negoiţă, pe listă. 'Sper ca domnul profesor Dîncu să ne dea o mână de ajutor'

Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, afirmă că, "pentru acest ciclu electoral", îşi doreşte să fie preşedintele PSD şi să-şi asume aceste alegeri. Într-un interviu la Antena 3, Ciolacu a prezentat şi câteva nume din echipa alături de care va candida la Congresul PSD.

"Gabriela Firea, Olguţa Vasilescu, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose, Radu Moldovan, Gabriel Zetea, Dragoş Benea, Robert Negoiţă. Sunt multe persoane foarte bine pregătite, din toate domeniile", a afirmat Ciolacu.

Robert Negoiţă s-a remarcat în ultimele zile prin critici dure la adresa PSD şi a Parlamentului, pentru susţinerea lui Niculae Bădălău pentru o funcţie de conducere la Curtea de Conturi.

Marcel Ciolacu precizează că îşi doreşte ca şi Vasile Dîncu să se întoarcă în PSD, deşi nu se pune problema ca acesta să ocupe o funcţie de conducere.

"Cea mai mare abitie: Să reintre PSD în matca partidelor puternice de stânga, cu o doctrină foarte bine definită şi aici sper ca domnul profesor Dîncu să ne dea o mână de ajutor. Sper să redovedim românilor că avem în continuare cei mai buni specialişti. Am pornit de la ideea că nu va fi în echipa lui Marcel Ciolacu. Va fi o altă abordare. Eu mi-l doresc în echipa PSD. Alături de Paul Stănescu, care mi-a fost alături în toate aceste luni", a mai declarat Ciolacu.

Liderul PSD s-a referit şi la Victor Ponta, pe care l-a numit "un om politic de bună credinţă, sper să facem o alianţă".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.