Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu anunţă mutări de ultimă oră pentru demiterea Guvernului: PNL 'încearcă cu disperare să nu se ţină alegerile şi să nu putem depune moţiune'

stiripesurse.ro
Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, acuză PNL că apelează la dezinformări pentru a nu da posibilitatea opoziţiei parlamentare să depună o moţiune de cenzură şi să se amâne şi alegerile.

"Se vede că se încearcă cu disperare în ultimele zile şi cu dezinformări să nu se ţină alegerile şi sub nicio formă să nu putem depune o moţiune de cenzură. Eu îi anunţ că vom depune o moţiune de cenzură şi, mai mult decât atât, ea va trece.

Vom vedea după data de 17 dacă se mai prelungeşte sau nu starea de alertă. Noi am straâs semnăturile. Primul text al moţiunii a fost lucrat de Şerban Nicolae. Vom anunţa şi un program economic pe termen scurt. Dorim să mergem cu o propunere de prim-ministru susţinută de toate forţele politice care vor şi vota moţiunea de cenzură", a declarat Ciolcu la Antena 3.

Marcel Ciolacu a afirmat că este categoric împotriva declarării unei noi stări de urgenţă. Liderul PSD a criticat Guvernul pentru atacurile la CCR, în condiţiile în care nu trebuie să fii jurist pentru a-ţi da seama că decizia Curţii cu privire la carantină este corectă. Ciolacu afirmă că, imediat după decizia CCR, Orban trebuia să trimită în Parlament un proiect de lege pentru rezolvarea vidului legislativ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.