Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu are succes, la Bruxelles: Preşedintele Parlamentului European vine în România și va susține un discurs în Parlament

Marcel Ciolacu David Sassoli

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a avut luni, la Bruxelles, o întâlnire cu preşedintele Parlamentului European, David Maria Sassoli, pe tema bugetului european.

"Am continuat seria întâlnirilor de astăzi cu o discuţie constructivă pe care am avut-o cu domnul David Maria Sassoli, preşedintele Parlamentului European, pe tema bugetului european. Susţinem o creştere a fondurilor de coeziune şi o implementare corectă a politicii agricole comune. Am subliniat determinarea PSD de a colabora strâns cu actuala conducere a Parlamentului European pe principalele teme europene", a scris Ciolacu pe Facebook.

Citește și: Vlad Voiculescu, candidat la Primăria Capitalei, despre ordonanța pe sănătate:La Ministerul Sănătăţii s-a inventat un săculeţ cu bani

El a adăugat că l-a invitat pe Sassoli să viziteze România şi să ţină un discurs în faţa plenului reunit al Parlamentului, iar acesta a acceptat.

Marcel Ciolacu se află luni şi marţi într-o vizită la Bruxelles, prilej cu care are mai multe întâlniri cu lideri europeni.

Citește și: Marcel Vela a izbucnit, în timpul audierilor: Este un ordin! N-a fost nicio eroare, oameni buni! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.