Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, atac la Iohannis și Cîțu: 'Klaus participă la sindrofii pretențioase. Celălalt inconștient merge pe furiș la mare'

jurnalul
Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, se arată siderat de modul în care președintele României și premierul gestionează valul patru al pandemiei. „Carnetul de partid de la PNL a devenit mai tare decât certificatul COVID!”, este de părere Ciolacu. Liderul PSD face referire la plecarea lui Klaus Iohannis la Adunarea Generală a ONU, la New York, cu o aeronavă închiriată (mai multe aici), dar și la vizita lui Florin Cîțu din weekend de la mare (mai multe aici).

„În România aflată în plin val patru al pandemiei, președintele participă la sindrofii pretențioase și îi invită pe românii îngroziți de teama facturilor la energie să joace golf.

Celălalt inconștient, premierul dornic să se înscăuneze șef la PNL, merge pe furiș la mare, să se pozeze singur, pe o plajă pustie. Acestea sunt preocupările binomului care conduce “în parteneriat” țara, în vreme ce, pentru români, realitatea este tot mai dramatică:

- 88% dintre pacienții cu cancer care se aflau sub tratament în 2019 au murit într-un an de zile! Inuman! Grotesc! Criminal!!!!

- Mai sunt DOAR câteva paturi libere la ATI pentru bolnavii COVID!

- Mii de români au fost îngropați în saci de plastic fără slujbă și fără cei dragi alături!

Zero preocupare pentru problemele oamenilor! Nicio măsură pentru ca românii să nu mai moară pe capete. Singura preocupare este cum să își țină mizeria de Congres, indiferent de câte alte restricții vor trebui să suporte românii.

În România Normală a lui Ioahnnis și Cîțu, românii sunt iar pedepsiți pentru ca liberalii să-și rezolve războiul pentru putere. Iar pentru asta, carnetul de partid de la PNL a devenit mai tare decât certificatul COVID!”, a spus liderul PSD, Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.