Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, atac la adresa PNL înainte de votul din Parlament: 'Cine a făcut proiectul de lege şi cum este făcut să-şi asume acest lucru'

Marcel Ciolacu

Deputaţii PSD vor vota în favoarea proiectului de eliminare a pensiilor speciale şi vor fi împotriva retrimiterii proiectului la comisia de specialitate, a declarat, marţi, preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

"Astăzi vom avea, după cum bine se ştie, dezbatere şi vot final pe proiectul Partidului Naţional Liberal pentru pensiile speciale şi am hotărât să votăm împotriva retrimiterii la comisie. Cele trei amendamente făcute în comisia de muncă vor fi supuse la vot şi vor fi eliminate şi dacă se ajunge la votul final vom vota pentru abrogarea pensiilor speciale, exact cum este făcut proiectul de lege al Partidului Naţional Liberal", a spus Ciolacu, după şedinţa grupului PSD, conform agerpres.ro.

Ministrul Muncii așteaptă cu sufletul la gură votul din Parlament: 'Fără pensionari speciali. Fiecare om e special! Totul pe contributivitate!'


El a spus că a fost un vot în acest sens şi este o decizie politică.

Întrebat dacă este posibil să nu se ajungă marţi la vot final, Ciolacu a spus: "Dacă alţi colegi doresc retrimiterea la comisie, celelalte grupuri parlamentare, e posibil să nu se ajungă la votul final".

Referitor la faptul că acest proiect ar putea fi declarat neconstituţional de CCR, Ciolacu a spus: "Eu comentez un singur lucru, că acest proiect, timp de două luni de zile, PNL, împreună cu USR, au dorit să-l introducă pe ordinea de zi şi l-au folosit electoral, noi acum suntem total de acord ca acest proiect să intre pe ordinea de zi şi să meargă la votul final. Cine a făcut proiectul de lege şi cum este făcut să-şi asume acest lucru".

"Dacă proiectul de lege va fi declarat neconstituţional, înseamnă că PNL a folosit electoral un proiect de lege, fiind de bună credinţă că el nu are efect", a adăugat Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.