Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, avertisment sumbru: 'Vom avea 10.000 de infectări pe zi'. Klaus Iohannis, făcut 'bipolar'

PSD
Marcel Ciolacu Congres PSD

Lucrurile au scăpat de sub control, a spus joi seară liderul PSD Marcel Ciolacu la Antena 3, avertizând că România va ajunge la 10.000 de infectări pe zi. Totodată, el a lansat un atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis despre care a spus că este „bipolar”.

„Până la alegeri sunt ferm convins că vom ajunge la peste 8.000, până în 10.000 de infectări. Când se vorbea deja de 3 săptămâni de un milion de asimptomatici în România, și vorbeau specialiștii, nu eu, când se vorbea să înmulțim cu 10 cifra celor depistați... Noi astăzi avem 65.000 de infectați în România”, a spus Ciolacu, joi seara, la Antena 3.

Marcel Ciolacu i-a transmis lui Klaus Iohannis „că PSD a dus România în Uniunea Europeană. PSD l-a și propus premier. Mai mult, PSD a dus România în NATO”.

Resursa României după tragedia de la Clubul Colectiv - Tătaru, despre tratarea pacienților COVID: 'În măsura în care se solicită, vom avea şi acest tratament'

„Chiar nu îți e rușine să ieși și să spui - pesediștii ăștia -?”, este întrebarea adresată de Ciolacu pentru președintele Iohannis.

„Chiar nu ți-e rușine să ieși și să spui `PEEE SEE DEEE`...Domne, nu mai avem nicio măsură? Ne-a luat Dumnezeu mințile? Ataci Părintele Spiritual al Bisericii? Intră în discuții video cu toți președinții de stat europene pentru că situația este critică, iar el ne spunea că pesediștii ăștia trebuie să-i terminăm și să facem alegeri. Domne, e bipolar. Astea-s manifestări?”, a declarat Marcel Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.