Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, către Ludovic Orban: 'Știi de ce parcările supermaketurilor sunt pline și piețele goale?!'. Apel urgent către Klaus Iohannis

PSD
Marcel Ciolacu PSD

Liderul PSD Marcel Ciolacu îi solicită lui Klaus Iohannis să promulge urgent legea trecută de Parlament pentru redeschiderea piețelor. Declaraţia preşedintelui PSD vine în contextul în care micii producători acuză Guvernul că măsura de închidere a pieței îi pune în imposibilitatea de a mai munci și de a mai oferi familiilor o sursă de trai.

„Orban, știi de ce parcările supermaketurilor sunt pline și piețele goale?! Pentru că în stradă, acolo unde ați izgonit voi producătorii români, sunt 3 grade la ora asta, incapabililor!!!!

Deschideți piețele! Legea votată de PSD în Parlament trebuie promulgată urgent!!!!”, scrie liderul PSD pe Facebook.

FOTO Lumini de Crăciun în formă de organ genital într-un oraş belgian: Primarul dă vina pe bugetul limitat

Amintim că președintele Iohannis a subliniat că decizia Guvernului de a închide piețele agroalimentare, aflate în spații închise, este „una justă". Deși nu a precizat dacă va promulga sau nu legea trecută de Parlament pentru redeschiderea piețelor, Klaus Iohannis a dat de înțeles că nu este de acord cu inițiativa PSD.

„Chestiunea pieţelor este una care a dus la destul de multe dezbateri și în spaţiul public. Eu cred că măsura luată de Guvern este una justă. Această măsură a fost luată doar pentru câteva săptămâni. Însă, faptul că Guvernul hotărăşte ceva şi majoritatea PSD-istă din Parlament, fără să se documenteze, doar din motive politicianiste, hotărăşte inversul este încă un argument pentru care trebuie să facem alegeri la termen”, a declarat Klaus Iohannis, într-o conferinţa de presă de la Palatul Cotroceni.

Orban, știi de ce parcările supermaketurilor sunt pline și piețele goale?! Pentru că în stradă, acolo unde ați izgonit...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Sâmbătă, 21 noiembrie 2020

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.