Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu: Costel Barbu, SGA al Guvernului, cheamă parlamentarii PSD să bea cafele. Avem voturile pentru moțiune și fără UDMR / VIDEO

stiripesurse.ro
Marcel Ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, după ședința cu liderii județeni ai partidului pe tema moțiunii de cenzură, că niciun șef județean nu a anunțat să existe până acum vreun parlamentar care nu poate să vină la vot, dar că secretarul general adjunct al Guvernului, Costel Barbu, îi cheamă la negocieri pe parlamentarii social-democrați.

„Deja sunt sunati de celebrul dl Barbu care ii invita la Guvern pe parlamentari sa bea cafele. Il anunt ca nu va reusi sa fure pe ultima suta de metri parlamentari de la PSD. In acest moment sunt suficiente voturi ca motiunea sa treaca. Si fara UDMR avem suficiente voturi”, a declarat Marcel Ciolacu.

El a adăugat că „este posibil sa mai depunem alta motiune (dupa 1 septembrie) deoarece este alta sesiunea parlamentara”.

Social-democrații au acuzat că circa 100 de primari PSD au fost racolați de PNL, printre cei implicati in negocierile cu primarii fiind Costel Barbu.

Citește și: SURSE - Glume printre liberalii din Parlament: Câți parlamentari PSD vor avea simptome de răceală în ziua moțiunii? .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.