Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu și Cristian Ghinea s-au atacat în comentarii pe Facebook. Replicile între liderul PSD și fostul ministru USR

versus box politic

Liderul PSD Marcel Ciolacu și fostul ministru USR al fondurilor europene, Cristian Ghinea, au schimbat joi mesaje critice pe contul de Facebook al social-democraților.

„Acesta este PNRR, oameni buni!Autostrada Moldovei se face cu bani europeni și cu un constructor român! Astăzi au fost așternuți primii kilometri de asfalt la Râmnicu-Sărat, între două tronsoane ale Autostrăzii Buzău -Focșani. Îl felicit pe ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu deoarece a impulsionat tot ce ține de proceduri și de statul român, astfel încât #Moldova să aibă o autostradă, după 30 de ani! Oricât ar scânci useriștii în pumni, #PNRR merge înainte așa cum ne-am propus! Construim autostrăzi și facem reforme! Între timp, USR să dea înapoi miliardul de euro furat cu vaccinuri inutile!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Ghinea i-a comentat că este meritul USR.

„„Cu plăcere, Marcele! Nu a fost ușor să intre in PNRR, dar am muncit. Iar Moldova merită autostradă. Acum taie pensiile speciale și nu mai furați din companiile de stat. Altfel nu aveți bani să o terminați. La muncă!”, a scris fostul ministru USR.

În replică, Marcel Ciolacu i-a răspuns: „Stai liniștit, Cristian. Tu cheltuiește liniștit cei 5 mii de euro/ lună bani publici de la USR, că ne ocupăm noi de PNRR. Suntem ok, după cum se vede. Și da, dați înapoi miliardul de euro pe vaccinuri! Repede!”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.