Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu: 'Ridicarea MCV înseamnă că suntem şi mai aproape de aderarea la Schengen!'

Facebook
Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu afirmă marţi, pe Facebook, că Mecanismul de Cooperare şi Verificare – MCV va fi ridicat pentru România şi că este o veste extraordinară care vine de la Comisia Europeană, care confirmă că actuala coaliţie de guvernare este pe drumul corect şi că suntem şi mai aproape de aderarea la Schengen.

”Mecanismul de Cooperare şi Verificare – MCV va fi ridicat pentru România! Este o veste extraordinară care vine astăzi de la Comisia Europeană şi confirmă că actuala coaliţie de guvernare este pe drumul corect în ceea ce priveşte reformele şi respectarea tuturor angajamentelor europene”, spune Ciolacu, relatează News.ro.

Preşedintele PSD arată că ”demararea procedurilor pentru ridicarea MCV înseamnă că suntem şi mai aproape de aderarea la Schengen”.

”Acesta este al doilea şi cel mai mare obiectiv pentru România! În pofida unor trompete politice care n-au ştiut decât să arunce cu noroi în permanenţă şi să submineze interesele noastre ca stat, am demonstrat că ideea de a forma o mare coaliţie de guvernare pentru a duce la bun sfârşit toate aceste lucruri care trenau de foarte mult timp a fost cea mai bună decizie pentru România şi pentru români”, mai spune Ciolacu.

Preşedintele PNL, premierul Nicolae Ciucă a declarat marţi despre o ridicare a MCV, că este foarte optimist că vom avea un raport pozitiv şi a arătat că va fi un semn de recunoaştere a faptului că ţara noastră a făcut paşi importanţi şi că s-a încadrat în linia statelor UE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.