Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, despre era Liviu Dragnea: 'CEX-ul se transformase în pluton de execuție. Țelul lui Liviu Dragnea nu este să preia partidul'

Marcel Ciolacu Liviu Dragnea Ciolacu Dragnea

Marcel Ciolacu a vorbit, marți seara, la Kanal D, despre diferența dintre el și Liviu Dragnea, fostul său șef de partid. Liderul social-democraților a relatat tensiunea din partid în era lui Dragnea și cum Comitetul Executiv se transformase în ”pluton de execuție”.

”Am avut o întâlnire, la Sâmbăta, cu toți colegii mei și constatam relaxarea din acest moment, din partid. Eu am impus în partid să mi se vorbească pe numele mic, Marcel. De critici, vă dau numărul lui Mihai Tudose să vă spună de câte ori m-a criticat. Sau Grindeanu, sau Gabi Firea. Acest partid nu are nevoie de un tătic și om care să le știe pe toate. CEX-ul se transformase în pluton de execuție. Eu nu am exclus pe nimeni.”, a explicat președintele PSD.

Citește și: Marcel Ciolacu dă cărţile pe faţă despre căderea Vioricăi Dăncilă: Planul preşedintelui Iohannis de distrugere a PSD ar fi reuşit dacă nu luam nişte măsuri'

Întrebat dacă îi este frică de Liviu Dragnea, Ciolacu a fost ferm: ”Categoric, nu!”.

Marcel Ciolacu este convins că, în momentul în care se va elibera din pușcărie, Liviu Dragnea nu va mai dori să activeze în PSD.

”Am avut o relație foarte complexă, și de șef... Am avut o perioadă în care ne sfătuiam foarte mult și comunicam. Am ieșit și am spus că toată strategia prin care a condus partidul nu a dus la rezultatele pe care le așteptam. Am avut discuții și despre partid, și despre viața noastră. Apoi, a urmat o perioadă în care nu s-a mai putut comunica cu Liviu Dragnea, cu toate riscurile excluderii. Nu am fost exclus, am fost schimbat și din Guvern, și din partid. Țelul meu în viață nu e să rămân președintele PSD până la moarte. Nici țelul lui Liviu Dragnea nu este să preia partidul.”, a spus Marcel Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.