Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, despre parlamentarii PSD săltați de DNA: Este un început de telejustiție! Nu vom face scut în fața justiției

Wall-Street.ro
Marcel Ciolacu

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a explicat că a discutat cu parlamentarii PSD de la Arad, vizați de o anchetă a procurorilor DNA. Ciolacu a spus că nu i-au plăcut imaginile televizate cu senatorul Ioan Chisăliță dus în scaun cu rotile la audieri. Liderul PSD a ținut să precizeze că partidul nu va face scut în fața celor trei parlamentari.

Citește și: Raed Arafat amenință că pleacă din România. Fondatorul SMURD: Pentru ce am făcut în țara asta, dacă vor să mă demită, să mă demită onorabil

”Astăzi, dimineață, am vorbit cu domnul Căprar și m-a informat că există DNA la PSD Arad. PSD-ul nu va face scut în fața justiției.

Am văzut câteva imagini cu senatorul Chisăliță în căruț pe holurile DNA sau pe nu știu ce holuri. Este un început de telejustiție! Domnul Chisăliță nu este nici infractor, nici criminal, poate era nevoie  (...) Nu știu dacă în cazul domnului Chisăliță PSD-ul va vota emoțional, nu știu cum va fi votul.

PSD nu va face niciun fel de scut împotriva justiție. În cazul în care va fi o propunere de arestare vom urma pașii necesari în Parlament. Dosarul va fi analizat în Comisia Juridică și apoi decizia se va lua în grupurile reunite din Parlament.”, a declarat Marcel Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.