Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, despre scandalul legat de participarea României la Târgul de Turism din NY: Asemenea lucruri jenante nu trebuie să se mai întâmple

Facebook
Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat scandalul legat de participarea României la Târgul de Turism din New York, unde standul țării noastre a fost foarte modest, cu poze A4 agățate de o perdea neagră, o masă și câteva scaune: „Asemenea lucruri jenante nu trebuie să se mai întâmple”, anunță mediafax.

Marcel Ciolacu spune, la RFI, că „imaginea pentru România nu este una fericită”.

”Cred că domnul prim-ministru, care este cel mai îndreptățit, dacă dorim să trăim într-o Românie normală, e cel mai îndreptățit să facă evaluarea miniștrilor din Cabinetul său, cred că primul-ministru trebuie să aibă o discuție foarte serioasă cu ministrul Turismului și IMM-urilor, ca astfel de lucruri jenante pentru reprezentarea României să nu cumva să se mai întâmple”, adaugă liderul PSD.

„Nu știu, poate modificate regulile pentru astfel de târguri și obligativitatea unui standard la care România să fie reprezentată. Mai bine nu suntem reprezentați, decât să avem o astfel de interfață”, declară președintele PSD și al Camerei Deputaților.​

Standul României la Târgul de Turism Travel and Adventure Show din New York a inclus o draperie neagră pe care erau prinse, cu clame, fotografii A4 printate color.

Conform unui comunicat dat publicităţii de Ministerul Turismului, participarea României la acest târg a costat 7990 de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.