Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, DEZLĂNȚUIT la adresa lui Florin Cîțu: Emite o TICĂLOȘIE patentată de Băsescu

Șeful PSD, Marcel Ciolacu, îl atacă dur pe premierul Florin Cîțu. Ciolacu spune că Florin Cîțu a dezinformat cras atunci când a declarat că în sănătate 95% din bamii alocați ca buget se cheltuie pe salarii.

"Cîțule, le-ai arătat românilor cât de neom poți să fii, mințind o țară întreagă aflată în stare de șoc în ziua tragediei de la Balș, că în spitale se cheltuie 95% din bani pe salarii și sporuri! Te-ai folosit, meschin și calculat, de impactul mediatic al dramei pentru a emite o ticăloșie patentată de Băsescu, acum un deceniu: să asmuți categorii de români împotriva altora…

Citește și: SURSE Bebelușul ajuns în spital după BOTEZ a MURIT: micuțul era născut prematur

Adevărul este simplu și se află în actele bugetare pe 2020, girate chiar de tine, Florin Cîțu, ca ministru al finanțelor:

Totalul cheltuielilor de personal din sănătate (salarii plus sporuri) este de SUB 9%! De 10 ori mai puțin decât pretinzi, mitomanule!

Ai tăiat anul trecut investițiile în spitale, atât de clamate acum de tine, până la un infim 2,5%! Și asta în an de pandemie, când tu și Orban tocați aiurea banii țării pe afaceri de partid gen Unifarm!

Salariile mediciilor, triplate de PSD pentru a stopa exodul acestora, ne țin încă pe ultimul loc în Europa la venituri brute lunare în domeniu.

Să te folosești de morții de la “Matei Balș” pentru a-ți argumenta austeritatea ne arată, Cîțule, că ești expresia cinismului pe care această putere le-o arată românilor, zi de zi! Cu tine, liberalismul ajunge să îngroape umanismul!"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.