Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, dezvăluiri din interiorul PSD: atunci s-a rupt totul! Agendă separată între conducere și partid

Facebook
ciolacu marcel

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, consideră că PSD a intrat pe turnantă în momentul în care partidul a dat jos guvernul Grindeanu prin moțiune de cenzură. Ciolacu susține că din acel moment s-a dovedit că a existat o agendă separată a conducerii partidului față de marea masă a membrilor PSD.

Citește și: SONDAJ PNL: Lupte grele pentru turul II la alegerile prezidențiale / SURSE

”Eu cred că lucrurile s-au rupt la moțiunea împotriva guvernului Grindeanu, a fost greu de explicat oamenilor. De atunci s-a produs un dezechilibru și s-a văzut destul de clar că există o agendă paralelă între cei din conducerea partidului și partidul în sine și mai ales cu românii.

Nu l-am înjurat niciodată și nici n-am să o fac. Este posibil ca un partid să alunece sub conducerea autoritată a unui singur om. Că tot ocolim numele, Liviu Dragnea a fost un președinte bun, înțelegea partidul, a făcut și administrație și politică la nivel mare și parlamentar. Se pare că această temă, tema justiției foarte prost gestionată. Tema a fost că se modifică legile ca să scape Dragnea și s-a dovedit că a fost o temă falsă. Cei din actuala putere au speculat foarte bine această temă și uite că au reușit să ne dea jos”, a spus Marcel Ciolacu, în cadrul emisiunii ”România 9”, de la TVR.

Marcel Ciolacu a explicat că, în prezent, cei din PSD sunt în opoziție și acolo vor rămâne, urmând a sancționa viitorul guvern al PNL.

De asemenea, Ciolacu a precizat că în 7 din cele 15 comisii care vor audia miniștrii PNL, cei de la PSD au majoritate, însă votul va fi dat în funcție de cum se prezintă candidatul la funcția de ministru, nu doar un vot politic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.