Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu grăbește legislația cu privire la pensiile speciale: Să nu fie nevoit viitorul guvern să vină cu asumarea răspunderii

marcel ciolacu

Președdintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat cu privire la întârzierile la cererea trei de plată pentru PNRR că nu sunt întârzieri mari dacă este luat în considerare întregul tablou european. În ceea ce privește chestiunea pensiilor speciale, șeful PSD speră ca aceasta să nu cadă în sarcina viitorului  guvern.

„Nu suntem cu întârzieri mari. Este un punct de vedere personal al dumneavoastră. Vă rog frumos să vedeți întregul tablou european, să vedeți câte state au depus cererea trei. Astăzi doamna Mânzatu a făcut o prezentare întregului partid în ceea ce privește toate cererile care urmeză, ce componente au și unde sunt cele mai delicate subiecte. Eu sper din tot sufletul până la sfârșitul aceste sesiuni parlamentare să închidem legislația cu privire la pensiile speciale, să nu fie nevoit viitorul guvern să vină cu asumarea răspunderii într-o sesiune extraordinară, și încet încet să închedem toate discuțiile.” a declarat Marcel Ciolacu în cadrul unei conferințe de presă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.