Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu iese la rampă după mesajul transmis de Orban de 'Mica Unire': Proiectul de ţară poate începe cu Autostrada Moldovei

Marcel Ciolacu

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirmă într-un mesaj publicat pe Facebook de Ziua Unirii Principatelor că România are nevoie de politici publice care să unească toate provinciile istorice şi că un proiect de ţară poate începe cu Autostrada Moldovei. La rândul său, Ludovic Orban afirmă, în mesajul de Ziua Unirii Principatelor, că această zi este un bun prilej de reflecţie pentru ceea ce ne dorim ca popor pentru viitor, lăsând deoparte diferenţele de opinie sau rivalităţile politice, iar ceea ce s-a întâmplat în urmă cu 161 de ani ”a fost un cumul de voinţă şi de curaj politic datorită căruia există şi România de astăzi”.

"24 ianuarie 1859. O zi în care, acum 161 de ani, oamenii politici ai acelor timpuri şi-au dat mâna pentru a pune piatra de temelie a statului român modern. 24 ianuarie 2020. O zi de sărbătoare în care oamenii politici vorbesc frumos despre unire. Dar sunt doar vorbe. Unirea trebuie făcută efectiv, şi nu doar declarativ, în toate celelalte zile ale anului! România are nevoie de mai mult decât o sumă de bune intenţii, rostite de două ori pe an", a scris Ciolacu.

Mega-dosarul retrocedărilor de pădure îi dă BĂTĂI de cap lui Viorel Hrebenciuc - Cazul s-a înregistrat la instanţă după anularea primei condamnări


România are nevoie de proiecte concrete şi de politici publice care să unească cu adevărat toate provinciile istorice atât din punct de vedere economic, cât şi social şi cultural, afirmă el.

"Trebuie să ne gândim serios la acest lucru pentru că totul în jurul nostru evoluează. Societatea, la fel. Şi nimeni nu mai are răbdare ca cei care decid să-şi rezolve interesele mărunte şi meschine. Nimeni nu mai vrea să asiste cu pasivitate la certuri politice, în timp ce priorităţile reale sunt lăsate întotdeauna pe locul doi. De aceea, fac un apel către toate forţele politice să facem un proiect de ţară serios, care să fie pus în practică indiferent de cine se află la putere. Şi cred că, acum, la 161 de ani de la Unirea Principatelor Române, putem începe acest proiect de ţară cu Autostrada Moldovei!", arată Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.