Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu îi liniștește pe primarii revoltați și le promite că le asigură bani pentru facturi

Guvernul Romaniei
marcel ciolacu Guvern

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, la începutul ședinței de guvern, că astăzi dovedește concret cum, ținând sub control cheltuielile statului prin ordonanța cu măsuri fiscal-bugetare, se asigură că proiectele de investiții publice importante pot continua.

„Totodată, astăzi venim și dovedim concret cum, ținând sub control cheltuielile statului prin ordonanța cu măsuri fiscal-bugetare, ne asigurăm că proiectele de investiții publice importante pot continua.

Aprobăm prin memorandum derogările necesare pentru ca autoritățile centrale și, mai ales, locale să poată face plăți în special pentru Programul național de construcții de interes public derulat de Compania Națională de Investiții și Programul național Anghel Saligny.

Le-am promis asta primarilor, este firesc să nu periclităm munca lor din întregul an. Deci ne ținem de cuvânt! Le asigurăm fonduri pentru plata facturilor restante și garanția ca pot deconta plăți în continuare!”, a declarat premierul la începutul ședinței de guvern.

Primarii s-au arătat revoltați din cauza măsurilor fiscale ale lui Ciolacu, precizând că blocarea cheltuielilor pe final de an pune proiectele locale „pe butuci”.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.