Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu îl contrazice pe Klaus Iohannis: Care rezultate?! Că oraș după oraș cedează neputincios în fața virusului

PSD
Marcel Ciolacu PSD

Liderul PSD Marcel Ciolacu a criticat, joi, afirmația făcută de președintele Klaus Iohannis la o videoconferință cu prefecții în sensul în care restricțiile introduse de Guvern au început să dea rezultate.

"Cu siguranţă că aţi observat că acum trei, patru săptămâni numărul de cazuri creştea de la săptămână la săptămână foarte mult şi acum suntem deja cred că în a treia săptămână în care numărul de cazuri maxim se situează în zona de 10.000 şi sunt multe zile în care numărul de noi infectări este sensibil sub 10.000. Nu putem să spunem încă, din păcate, că am reuşit să îngrădim pandemia, dar avem primele confirmări că măsurile care s-au luat acum câteva săptămâni bune au dat rezultate", a spus şeful statului, joi.

În replică, Marcel Ciolacu a transmis, pe pagina sa de Facebook, că Ludovic Orban și Klaus Iohannis au pierdut lupta cu virusul, dar „ascund mizeria sub preș”.

„Doi inconștienți care proclamă triumfători victorii, acolo unde au doar înfrângeri! Iohannis și Orban au pierdut lupta cu virusul, dar continuă să ascundă senini mizeria sub preș. În ziua în care România numără din nou peste 10 mii de cazuri și record de pacienți la ATI, președintele și premierul le spun românilor că măsurile de stăvilire a virusului, noaptea în parcuri sau pe trotuarele din fața piețelor, unde i-au aruncat pe producători, dau - iată! - rezultate. Iohannis și Orban sunt complet rupți de realitate!

Care rezultate?! Că oraș după oraș cedează neputincios în fața virusului. Primarii din orașele devenite focar cer disperați ajutor. Medicamente în spitale nu sunt. Oamenii se sting așteptând un loc la ATI. Teste nu fac așa cum ar trebui.

Iar pentru toate, președintele României spune că de vină e doar comunicarea ”suboptimală”. NU! De vină este „subumanitatea” voastră iresponsabiă și insuportabilă! Pentru o mână de voturi, inconștienților!

O să primiți ce meritați pe 6 decembrie!”, a scris Marcel Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.