Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu îl critică pe Victor Ponta, dar vorbește despre o FUZIUNE cu Pro România

Facebook
Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus că în țară scorul partidului este unul bun, dar în perspectiva alegerilor parlamentare este nevoie de o altă strategie. Ciolacu l-a criticat dur pe Victor Ponta pentru modul în care a procedat la alegerile locale, dar în final a spus că PSD ar fi deschis unei fuziuni.

Citește și: Exit-poll CURS-Avangarde: Gabriela Firea a câştigat într-un singur sector din Bucureşti

”Drumul pe care a pornit PSD e unul corect. Dacă se aştepta cineva ca PSD să câştige en fanfare alegerile, după toată această perioadă înseamnă că nu am avut nicio realitate politică. PSD-ul se află într-un proces de restructurare şi modernizare. Vor trebui luate decizii în forurile interne ale partidului ca să vedem ce drum avem de urmat pentru alegerile generale”, a spus Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a ținut să precizeze că s-ar fi putut face o alianță de stânga la Capitală, dar i-a reproșat lui Victor Ponta că a stricat jocurile.

”Poate ar fi fost nevoie de o discuție mai așezată, de ceva mai multă înțelepciune (...) Nu poți să vi și să iei primari de la PSD și apoi să vrei alianță. Nu poți să vi la noi în curte, să ne iei primarul și apoi să vrem alianță (...) Acum trebuie să mergem mai departe, noi suntem deschiși unor procese de fuziune”, a spus Marcel Ciolacu, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.