Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu îl desființează pe Klaus Iohannis: 'Așa-zisul președinte al României a dirijat lucrurile. S-a descalificat când a intrat cu bocancii'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Iohannis Ciolacu Iohannis

Marcel Ciolacu a refuzat să meargă la consultările de la Palatul Cotroceni, unde fusese invitat de președintele Klaus Iohannis. La Antena 3, liderul PSD s-a dezlănțuit la adresa lui Iohannis pe care l-a numit ”așa-zis președinte” și despre care a spus că s-a ”descalificat” pentru că a făcut campanie electorală PNL.

”Așa-zisul președinte al României a dirijat lucrurile să ducă spre acest deznodământ, un nou CDR. La fel de dezastruoasă va fi și această alianță născută dintr-o gașcă a pierzătorilor și din lupta pentru ciolan.

Citește și: Marcel Ciolacu îi atrage atenția lui Klaus Iohannis: ‘Vom folosi toate mijloacele politice, legale și constituționale pentru a apăra interesele cetățenilor’

Vom depune în contencios plângerile, vom depune plângerile penale pentru modul în care s-au împărțit banii la rectificarea bugetară. Vom merge până la capăt.

Nu am nicio așteptare de la Klaus Iohannis, s-a descalificat când s-a implicat cu bocancii la formarea unui guvern și în campania electorală.”, a spus Marcel Ciolacu.

Citește și: Lovitură! USR-PLUS, în cădere liberă! AUR-ul lui George Simion face ravagii! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.