Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu îl felicită pe Olaf Scholz pentru rezultatul alegerilor din Germania: 'Sperăm la un guvern condus de SPD'

jurnalul
Marcel Ciolacu

Președintele PSD Marcel Ciolacu l-a felicitat duminică seară pe Olaf Scholz, candidatul Partidului Social-Democrat (SPD) la funcţia de cancelar al Germaniei, pentru rezultatul obținut.

„Felicitări Olaf Scholz. Mulți germani au ales SPD. Sperăm la un guvern condus de SPD. Împreună vrem să lucrăm pentru un viitor mai durabil în Europa! Respect și solidaritate”, este mesajul publicat de Marcel Ciolacu pe twitter.

Partidul Social Democrat (SPD), creditat de primele estimări de după alegerile legislative de duminică cu un uşor avans faţă de coaliţia conservatoare a Angelei Merkel, a revendicat o victorie în acest scrutin.

Olaf Scholz, candidatul Partidului Social-Democrat (SPD) la funcţia de cancelar al Germaniei, s-a declarat mulţumit, duminică seară, de rezultatul scrutinului parlamentar, apreciind că a primit un mandat clar pentru a conduce viitorul guvern.

"Germanii au votat în număr mare pentru ca eu să fiu cancelar. Sunt încântat că cetăţenii au votat în acest fel, partidul nostru este într-o poziţie mult mai bună comparativ cu situaţia dintr-o perioadă îndelungată", a afirmat Olaf Scholz, citat de BBC.

Olaf Scholz nu a exclus posibilitatea formării unei coaliţii cu Uniunea Creştin-Democrată (CDU), dar speră să conducă viitorul guvern.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.