Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu îl torpilează pe Klaus Iohannis: 'S-a descalificat total în fața Europei și a lumii prin acest discurs'

Inquam Photos / Octav Ganea
Iohannis Ciolacu

Marcel Ciolacu a replicat la atacurile extrem de violente ale lui Klaus Iohannis la adresa PSD, la împlinirea unui an de la preluarea celui de-al doilea mandat prezidențial.

La Antena 3, Ciolacu a spus că în timp ce PSD a dus România în NATO și UE, guvernul PNL condus de Ludovic Orban a dus România pe locul 2 în topul deceselor din cauza COVID-19.

Citește și: Gabriela Firea, atac dur la adresa Guvernului Orban: ‘Degeaba dau ei vina pe ruși, chinezi, trumpiști, vina este doar la ei, pentru că au toată puterea’

”Este singurul președinte al unui stat din UE care s-a transformat în politruc și în purtător de cuvânt al unui partid în campanie electorală, ceea ce este și mai grav. S-a descalificat total în fața Europei și a lumii prin acest discurs. PSD a dus România în UE și NATO și a dus-o pe locul 2 în topul creșterii economice în UE.

Este cel mai competent și corupt guvern de după Revoluție. Au dus și ei România pe locul 2, dar la decese. Asta e diferența între guvernul său și guvernele PSD. Guvernul său a pierdut toate bătăliile: cu sănătate, educația și economia.

Citește și: Ana Birchall răstoarnă povestea renunțării la pensia specială, prin demisie: ‘Rog share, să se știe adevărul!’

În cel mai greu moment al României tu vii și împarți România în două, răspândești ură? Suntem singura țară europeană care am închis școlile. Nu au nicio logică, nicio coerență și nu are ce face decât să înjure PSD. Cred că mai avem decât să ne înjurăm de părinți, de mamă. Acest nivel e dus de președinte. Nu are nicio legătură cu Constituția și prerogativele din Constituție ale președintelui.”, a spus Marcel Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.