Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu cântă pe aceeași voce cu Nicolae Ciucă: 'Susțin impozitarea progresivă doar când ANAF-ul va fi digitalizat'

businessmagazin.ro
taxe impozit rate

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat vineri, într-o conferință de presă la Piatra Neamț, că impozitarea progresiv nu poate fi introdusă această până când ANAF nu va fi complet digitalizată.

  • "Până când ANAF-ul nu va fi digitalizat, nu sunt unul dintre susţinătorii introducerii impozitării progresive. Dar sunt unul dintre cei mai mari susţinători ai acestui tip de impozitare, pentru că aceasta este direcţia pe care luat-o întreaga lume, întreaga Europă, mai puţin Rusia. Sau dacă dorim să apărăm ceva deja depăşit în întreaga lume sau în întreaga Europă, mai puţin în Rusia, cota unică, atunci să revenim la cota unică, fiindcă ea nu mai există în România", a afirmat Marcel Ciolacu.

Afirmația liderului PSD vine după ce premierului Nicolae Ciucă (PNL) a explicat vineri că „este imposibil” să se aplice acum impozitarea progresivă pentru că cifrele privind veniturile cetățenilor „sunt ținute cu creionul în registre”.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.