Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu anunță o întâlnire cu președintele Klaus Iohannis/ Video

Inquam Photos - George Călin
Inquam Iohannis Ciolacu Iohannis

Cei doi președinți ai Parlamentului, Marcel Ciolacu și Florin Cîțu vor merge într-o vizită oficială la Kiev, la invitația președintelui Radei Supreme din Ucraina, Ruslan Stefanchuk.

Marcel Ciolacu a explicat că înaintea acestei vizite va avea o discuție cu președintele Klaus Iohannis pentru a discuta aspectele tehnice ale vizitei în Ucraina.

”Probabil voi avea o discuție instituțională cu președintele Klaus Iohannis, înaintea deplasării de la Kiev. Eu cunosc și respect Constituția, iar președintele se ocupă de politica externă, tocmai de aceea trebuie să avem această întâlnire.”, a spus Marcel Ciolacu, la DC News Live.

„Pe data de 27 aprilie va avea loc la Kiev vizita președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu. Va fi o vizită desfășurată preponderent în teren, care va cuprinde mai multe zone afectate de război, inclusiv zone în care armata rusă a comis atrocități. Scopul acestei vizite este legat de rolul pe care țara noastră îl va avea în viitorul plan de reconstrucție a Ucrainei după război. De asemenea, în acest moment discutăm despre un posibil discurs al președintelui Ciolacu în Rada Supremă ucraineană. Vizita lui Marcel Ciolacu are loc ca urmare a invitației adresate de președintele Radei Supreme a Ucrainei, Ruslan Stefanchuk”, se arată într-un mesaj transmis de Camera Deputaților.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.