Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, întrebat dacă ar accepta o invitație a lui Dragnea la o partidă de pescuit la Belina: 'Am o parte umană'

Inquam Photos / Ilona Andrei
Marcel Ciolacu

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat duminică, la Insider Politic, că regretă că Liviu Dragnea este în închisoare, precizând totodată că statutar acesta nu mai poate fi membru de partid după ce va ieși din închisoare.

„Am un regret unde se află. Nu sunt un om care mă bucur de răul nimănui. Nu am avut niciodată dușmani. Președintele partidului nu trebuie să fie un topor, să taie copaci, să dea cu barda”, a spus Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă Liviu Dragnea are ușa deschisă în PSD, Marcel Ciolacu a spus că statutar el nu mai poate să fie membru de partid.

„Statutar, domnul Dragnea nu poate să mai fie membru PSD. (...) Domnul Dragnea nu m-a sunat niciodată din închisoare să mă întrebe dacă îl primesc în PSD sau nu. E o temă falsă. Ce vă pot spune este că îmi pare rău că domnul Dragnea e în închisoare”, a spus Marcel Ciolacu, care a menționat că nu l-a vizitat în închisoare.
Întrebat dacă ar accepta o invitație a lui Liviu Dragnea la o partidă de pescuit la Belina, liderul PSD a răspuns: „Presupun că la Belina nu se mai poate pescui. Nu-mi cereți ca și lider să nu am o parte umană, fiindcă o am. (...) Am înțeles că foarte mulți politicieni au fost pe la Belina”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.