Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu își prezintă echipa de conducere și îl atacă pe Liviu Dragnea: Vremea tătucilor a apus!

PSD
Marcel Ciolacu

Principalul candidat la șefia PSD, Marcel Ciolacu, și-a prezentat echipa alături de care va conduce partidul. În această echipă sunt 17 lideri ai PSD, din toate zonele țării, Ciolacu susținând că ”vremea tătucilor a apus”.

Citește și: Cozmin Gușă, date din sondajele interne ale PSD și PNL, pentru Capitală: Firea a luat un avans considerabil

”Potențialul PSD vine de la oamenii buni pe care îi avem. Suntem Partidul Primarilor: avem în jur de 1700 de primari, peste jumătate din primarii din România, care sunt aproape de oameni.

Eu cred în victoria noastră în alegerile care urmează. Vă spun și vouă să credeți! Avem cei mai buni oameni, avem cea mai mare experiență, avem cei mai eficienți primari și președinți de consilii județene!

Avem prima șansă! Depinde numai și numai de noi, de munca noastră, de puterea noastră să transformăm această șansă într-o victorie care să arate tuturor că PSD este în continuare cea mai importantă forță politică din România!

Avem oameni extraordinari! Bine pregătiți! Profesioniști care și-au demonstrat competența fiecare în domeniul său! Dar care nu au fost lăsați să vină în față!

PSD s-a bazat de-a lungul timpului pe tătuci. Și în mod evident acest lucru nu a făcut bine partidului și nici României.

Vremea tătucilor a apus.

Eu sunt un om de echipă! Eu vreau un PSD condus de o echipă. Și de aceea am adus în prima linie cei mai buni oameni! Oameni care și-au dovedit competența atât în organizațiile, cât și în comunitățile lor. Oameni care se bucură de încrederea românilor.

Gabriela Firea. Sorin Grindeanu. Paul Stănescu. Mihai Tudose. Olguța Vasilescu. Gabriel Zetea. Radu Moldovan. Daniel Băluță. Vasile Dâncu. Doina Fedorovici. Victor Negrescu. Decebal Făgădău. Ionuț Pucheanu. Dragoș Benea. Claudiu Manda. Titus Corlățean. Laurențiu Nistor!

Aceasta este echipa de conducere a noului Partid Social Democrat!

Aceasta este construcția nouă și proiectul politic, la care astăzi vă invit să fiți parte!

Mă bazez pe voi! Știu că, împreună, vom reuși!”, a spus Marcel Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.