Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu joacă la nivel european: a propus soluțiile PSD la nivelul Europei

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a discutat cu liderii socialiștilor europeni despre criza coronavirusului. Ciolacu a precizat faptul că a prezentat măsurile gândite de PSD și a solicitat un răspuns integrat la nivel european.

Citește și: Strigătul de revoltă al unui doctor din Cluj: Degeaba scoatem armata pe străzi dacă medicii sunt trimiși la luptă fără arme

”Am discutat astăzi, alături de europarlamentarul Victor Negrescu, prin videoconferință, cu șefii de stat și de guverne, dar și cu liderii partidelor de stânga din Europa despre măsurile care trebuie întreprinse la nivel european și național pentru a face față crizei generate de coronavirus.

În cadrul ședinței de pregătire a Consiliului European, am prezentat măsurile propuse de PSD și am solicitat un răspuns coordonat pentru a salva cât mai multe vieți și economia europeană.

Primul pas este asigurarea echipamentelor medicale pentru toate statele membre și dezvoltarea unui răspuns comun la nivel european pentru relansarea economică.

Salutăm eforturile familiei noastre politice în a veni cu răspunsuri și cu propuneri concrete. Este nevoie acum în primul rând de responsabilitate și de soluții.”, scrie Marcel Ciolacu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.