Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, la premiera filmului 'Ferrari'. Cum a încercat premierul să-l impresioneze pe moștenitorul imperiului Ferrari / FOTO

captura video
marcel ciolacu, piero ferrari

Premierul Marcel Ciolacu a participat, împreună cu Alfred Simonis, preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, şi Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, la premiera filmului ”Ferrari”, o fotografie cu cei trei fiind postată pe pagina de Facebook OnRecord. Cei trei s-au întâlnit cu Piero, moştenitorul imperiului Ferrari.

„Premierul Marcel Ciolacu, Alfred Simonis, preşedintele Camerei Deputaţilor, şi Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, au fost prezenţi la premiera filmului „Ferrari”, se arată în postare.

Cei trei s-au întâlnit cu Piero, moştenitorul imperiului Ferrari.

Simbolistica cravatei lui Marcel Ciolacu

Potrivit surselor Gândul, cravata purtată de premierul Marcel Ciolacu a fost primită în dar de la Piero și este una dintre cravatele purtate de-a lungul vieții de Enzo Ferrari, tatăl lui Piero și protagonistul filmului, dar și cel care a dat numele uneia dintre cele mai iubite și speciale modele ale mărcii italiene.

content-image

Miercuri, 10 ianuarie, a avut loc premiera filmului „Ferrari” în România, la Cineplexx Băneasa. Pelicula transpune o perioadă grea și importnată dun viața lui Enzo Ferrari, iar acțiunea se petrece în 1957. Protagonistul este interpretat de Adam Driver, cel care a jucat și rolul lui Maurizio Gucci în filmul „Casa Gucci”. Filmul este regizat de Michael Mann, de patru ori nominalizat la Oscar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.