Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu lansează acuzații fără precedent: 'Voiculescu i-a ȘANTAJAT pe Orban și Iohannis! E un ATENTAT la siguranța statului'

Inquam Photos / Ilona Andrei
Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu lansează acuzații fără precedent la adresa Guvernului României! Vizat este atât fostul premier, Ludovic Orban, dar și echipa lui Florin Cîțu, în special Vlad Voiculescu.

După ce ministrul Sănătății a spus că datele de calculare a ratei de incidență au fost modificate în mandatul lui Ludovic Orban, prin diverse ”artificii”. Ciolacu a vorbit, la România TV, despre infracțiunea de ”atentat la siguranța statului român” și l-a somat pe Vlad Voiculescu să facă publice toate informațiile pe care le deține, altfel fiind complice la infracțiune. Totodată, Ciolacu consideră că Voiculescu i-a șantajat, prin ceea ce a spus, pe Klaus Iohannis și Ludovic Orban.

Citește și: Președintele Klaus Iohannis vrea restricții mai dure pentru București, în weekend: ‘Vor trebui schimbate orele de deschidere și pentru magazine și pentru mall-uri’

”Datele au fost măsluite pentru ca Guvernul să îți așeze alegerile așa cum voia. A fost o manipulare ordinară. Vlad Voiculescu a scos la lumină acest lucru. Au manipulat datele pentru a ține alegerile generale și le-au și pierdut. E o infracțiune clară, e un atentat la siguranța statului român. Datele sunt manipulate în continuare.

El a aflat că va fi schimbat din funcție, iar ceea ce a făcut e un șantaj la Orban și Iohannis și i-a amenințat că dacă îl schimbă va arăta că a fost un atentat. Eu sper că Parchetul General s-a autosesizat.

Citește și: Primele restricții în Capitală! Se aplică de mâine!

Să facem o comisie parlamentară pentru aflarea adevărului. Dacă au ascuns adevărul și nu au luat măsurile necesară, normal că ne confruntăm iar cu un haos pandemic. Este complice la acest atentat la adresa siguranței statului român domnul Voiculescu, dacă are date și nu le face publice.”, a spus Marcel Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.