Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu a negociat cu minoritățile pentru moțiunea de cenzură / Mesajul pentru aleșii coaliției: 'Nu e trădare, e un act de patriotism'

majoritate

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni la Antena 3 că are „semnale” privind intenția unor parlamentari ai puterii să voteze demiterea Guvernului la moțiunea de cenzură. El a dat 50% șanse răsturnării Executivului.

Șeful opoziției a spus că a negociat cu parlamentarii AUR și ai minorităților textul moțiunii de cenzură și pasaje din observațiilor acestora vor fi incluse în text. Întrebat dacă sunt și parlamentari ai puterii care vor să semneze moțiunea de cenzură, liderul PSD a răspuns: „Exista astfel de semnale, vom continua negocierile”.

„Nu e un act de tradare, ar fi un act de patriotism”, a zis Ciolacu despre parlamentarii de la putere care ar vota motiunea. Potrivit acestuia, 78% din români cred că țara merge într-o direcție greșită, acesta fiind opinia sa „barometrul actului de guvernare”. „Sunt ferm convins ca printre cei 78% se afla si parlamentari care considera ca directia in care ne indreptam este gresita (...) E prima oara dup 30 de ani cand o motiune de cenzura are sanse sa treaca la 6 luni de la alegerile parlamentare. Este evident ca directia e una gresita, nu stapanesc nimic, nu au castigat niciun pariu, nici cu PNRR, nici cu vaccinare, nici cu economia”, a adăugat Ciolacu.

Întrebat câte șanse dă moțiunii de cenzură, el a răspuns: „50%”.

Propunerea de premier a PSD, dacă trece moțiunea, este Alexandru Rafila.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.