Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, mesaj pentru pensionari: trăim vremuri grele, dar nu veți fi uitați

Inquam Photos / George Calin
marcel ciolacu parlament

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, transmite un mesaj, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, și arată faptul că prezența PSD la guvernare reprezintă o garanție că, în ciuda vremurilor grele, pensionarii nu vor fi uitați.

”Vârstnicii reprezintă o valoare a societății care poate contribui semnificativ la procesul de dezvoltare”. Asta subliniază Rezoluția ONU prin care data de 1 Octombrie a fost desemnată ca Zi Internațională a Persoanelor Vârstnice.

Dacă generațiile tinere au meritul de a promova schimbarea și progresul societății, generația seniorilor are cu certitudine rolul de a conserva și de a perpetua valorile fundamentale ale unei națiuni, adică cele mai importante repere sociale și morale ale noastre. Cele două categorii nu se concurează, ci se completează.

PSD are o legătură puternică cu seniorii României. Și tocmai de aceea, protejarea lor în fața crizelor multiple pe care le traversăm a reprezentat unul dintre cele mai puternice argumente pentru intrarea PSD la guvernare. Fiecare pachet de măsuri promovat de PSD a conținut măsuri dedicate acestei categorii, pe lângă programele de susținere a economiei naționale și de protejare a locurilor de muncă.

Traversăm o perioadă grea, dar prezența PSD la guvernare reprezintă o garanție că seniorii României nu vor fi uitați și că interesele lor vor fi corect reprezentate în continuare în actul de guvernare.”, scrie Marcel Ciolacu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.