Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu neagă BLATUL cu Ludovic Orban: 'Ne-am salutat ca doi oameni civilizați și atât'

Marcel Ciolacu

Președintele interimar PSD, Marcel Ciolacu, neagă cu vehemență că s-ar fi înțeles cu premierul Ludovic Orban, după ce pe surse au apărut informații că cei doi lideri de partide s-ar fi înțeles ca moțiunea să treacă și anticipatele să aibă loc simultan cu localele.

"Ca să fi existat o astfel de înțelegere, Guvernul României n-ar fi trebuit să vină cu o lege nici chiar de asumare cu privire la modificarea alegerilor electorale, respectiv locale. Nu văd unde este înțelegerea? Ei au venit cu modificarea în Parlament, Opoziția a depus o moțiune pe care o vom vota cât de curând. Dacă ar fi existat o înțelegere, Guvernul nu ar fi făcut acest asalt asupra modificărilor legislative. Este o temă falsă. Eu nu am avut niciun fel de negociere politică cu Ludovic Orban. Ne-am salutat ca doi oameni civilizați și atât. Ce anume să negociez cu Orban? Noi vrem să scăpăm de el. Orban e o catastrofă!", a spus Marcel Ciolacu într-un interviu acordat lui Mihai Gâdea, luni.

Anterior, în cursul zilei, şi Ludovic Orban a negat că ar exista o asemenea înţelegere între PNL şi PSD.

"Este o minciună gogonată, ca multe alte miniciuni care au fost lansate de site-uri sau televiziuni. PNL nu are nimic cu PSD și în ceea ce mă privește pe mine, nu am purtat nicio negociere cu cei de la PSD. Sunt minciuni gogonate, care sunt lansate în spațiul public pentru a face rău. Sunt minciuni de propagandă lansate de PSD, un partid care este disperat și vrea să recupereze avansul câștigat de PNL", a precizat premierul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.