Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu: 'O să solicităm desecretizarea stenogramelor de azi noapte'. Sesizări către Avocatul Poporului și Comisia de la Veneția

Marcel Ciolacu

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a lansat miercuri, înaintea de votul pe moțiunea de cenzură, un nou atac la adresa Guvernului Orban, după ce a adoptat 25 de ordonanțe de urgență și 31 de hotărâri de guvern. El a anunțat că va solicita desecretizarea stenogramelor din ședința de aseară, dar și că va sesiza Avocatul Poporului și Comisia de la Veneția.

„Îi felicit, între ghilimele, pentru acest record absolut de 25 de ordonanțe și 31 de hotărâri de guvern date într-o noapte. Categoric vom scrie mai mulți președinți de partide Avocatului Poporului să se sesizeze cu privire la OUG de modificare a sistemului electoral. O să sesizăm Comisia de monitorizare, dar și Comisia de la Veneția și, nu în ultimul rând, o să solicităm desecretizarea stenogramelor din ședința de azi noapte, să vadă și să citească toți românii ce s-a putut întâmpla într-o ședință de guvern în toiul nopții”, a spus Ciolacu la Parlament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.