Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu pledează pentru Guverul Orban: 'În momentele dificile, PSD a fost mereu alături de români'

PSD
Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a sugerat, într-un mesaj postat pe Facebook, că PSD va vota Guvernul Orban. Ciolacu le transmite social-democraților să înțeleagă situația excepțională și să facă tot posibilul ca România să aibă un guvern funcțional, potrivit Mediafax.

„În momentele dificile, PSD a fost mereu alături de români. De aceea,ca președinte al Camerei Deputaților, alături de colegii mei, voi face toate eforturile ca mâine să avem un guvern funcțional. Am avut în față o decizie extrem de grea, să vptăm un guvern care nu merită să fie votat sau să lăsăm să se prelungească o criză politică cu efecte asupra românilor. Un premier propus de PSD s-ar fi lovit de refuzul președintelui. Îi rog pe colegii mei din PSD să înțeleagă această situație specială și să ne facem datoria”, a transmis Marcel Ciolacu, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Traian Băsescu îl desființează pe Ludovic Orban: E bun de dus la teatrul de comedie

În schimb, deputatul PSD Florin Iordache a declarat că o decizie în acest sens se va lua după ce vor fi audiați toți miniștri.

„Vor vota, cum votează, votează. Deocamdată au venit la Parlament. Momentan nu știm cine primește avize și cine nu primește. Au fost și avize negative”, a spus Florin Iordache.

Miniștri desemnați sunt audiați, la această oră, în regim special, având în vedere situația generată de coronavirus. Astfel, parlamentarii s-au reunit într-o singură ședință comună, iar miniștri sunt audiați prin telefon sau teleconferință.

La ora 11:00 urmează să aibă loc votul de învestire al Guvernului Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.