Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu: PNL a dus România pe locul 2 în UE la creșterea prețurilor bunurilor alimentare

newmoney.ro
preturi supermarket

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, semnalează că în guvernarea liberală ar fi crescut cu 6,7% prețurile bunurilor alimentare, România fiind pe locul doi în UE din acest punct de vedere, potrivit datelor Eurostat.

„Nu au fost în stare să pună România în topurile Uniunii Europene cu vreun plan de salvare a economiei sau de absorbție de fonduri europene - NU EXISTĂ NICI ACUM AȘA CEVA! În schimb, au reușit cu prețurile. A doua cea mai mare creștere din UE la bunuri alimentare – o #majorare de 6,7%! În doar 7 luni, au prăbușit #niveluldetrai al românilor! Toate prostiile lor, toată hoția lor, toată debandada din economie este decontată #exclusiv de români și de firmele românești!

Dacă adăugăm la asta șomajul galopant, împrumuturile fără precedent, deficitul bugetar uriaș și investițiile străine care fug din România avem tabloul complet al guvernării: PNL = FALIMENT! Trebuie să ne unim și să oprim aceste petarde economice să mai ia decizii pentru români! PSD are un program de relansare economică cu 28 de măsuri care reprezintă un sprijin direct, real, coerent și consistent pentru a stopa prăbușirea. Nu vom ezita să îl punem în practică!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Vezi si: CTP îl PULVERIZEAZĂ pe Tudorel Toader: Mătreață cu Față face pe eroul, după ce don Dragnetti a intrat la căsuța cu capace .

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.