Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu povestește o istorioară de la debarcarea lui Mihai Tudose: 'În ultimele ore de mandat, fără să știe nimeni, am semnat un contract' (video)

dcnews.ro
Ciolacu Tudose

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a povestit vineri, la Brăila, unde a vizitat şantierul podului suspendat peste Dunăre, o întâmplare petrecută la schimbarea din funcție a fostul premier social-democrat Mihai Tudose.

„Știți cea mai mare greșeală pe care a făcut-o, din punctul meu de vedere, Partidul Social Democrat, a fost ședința când s-a hotărât ca domnul Grindeanu să nu mai fie prim-ministru, să fie domnul Tudose de data aceasta prim-ministru, dânsul având inspirația să mă ia și pe mine vicepremier! După câteva luni, cred că au fost egale lunile de mandat între dumneavoastră și domnul Grindeanu, am fost chemați de conducerea superioară de partid, înfierați proletar și am înțeles mesajul atât eu, cât și colegul meu Mihai. Amândoi ne-am urcat în mașină să plecăm spre Guvern, să luăm pozele copiilor și ficusul. Cu adevărat, în drum spre Guvern, fără să știe nimeni, am făcut o deviere aranjată cu ministrul Transporturilor, Felix Stroe, la Ministerul Transporturilor, unde în ultimele ore de mandat ale lui Mihai Tudose s-a semnat contractul de la acest pod la care cu toții acum venim în pelerinaj”, a relatat Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.