Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu: Preacurații USR-iști au alocat zeci de mii de euro pentru consultanță

Radu Pop
Inquam Photos / George Calin
marcel ciolacu parlament

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că liderii USR nu au nicio jenă să îi pună pe românii sărăciți să le plătească consultanță de 44.000 de euro pe lună”.

„Consultanță pe zeci de mii euro! Asta îi definește pe acești umflați pe bani publici de la USR! După ce au aruncat România în haos cu liberalizarea energiei, nu au nicio jenă acum să îi pună pe românii sărăciți să le plătească consultanță de 44.000 de euro pe lună”, declară Marcel Ciolacu.

El afirmă că zeci de milioane de euro din împrumuturile luate prin PNRR - mai exact din banii ce vor fi plătiți de români, cu dobânzile aferente - au fost ”alocate” de useriști pentru servicii de consultanță.

„Fără transparență, fără niciun criteriu, fără nicio fundamentare! Acum poate înțelege toată lumea de ce cei care propovăduiau s-au opus din toate puterile optimizării PNRR, solicitate de PSD. Pentru că transparența clamată atât de mult de aceiași preacurați useriști i-ar lăsa ca înainte de a ajunge accidental la guvernarea țării: fără locuri de muncă, fără venituri, șomeri pe banii celor pe care tocmai i-au împovărat cu toată lor”, conchide Ciolacu.

Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, a susținut, marți seara, la Antena 3, că a găsit în PNRR un buget care prevede 5 milioane de euro pentru funcționarea Agenției Naționale de Investiții în Sănătate și de cinci ori mai mulți bani prevăzuți pentru consultanță la această instituție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.