Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolacu, noul președinte al României? ‘Va avea șanse de a câștiga, asta dacă va candida’

marcel ciolacu

Ciolacu, noul președinte al României? ‘Va avea șanse de a câștiga, asta dacă va candida’

PSD vizează funcția de președinte al României la alegerile din 2024, acesta fiind și „cel mai important obiectiv” pentru partid, transmite președintele Consiliului Național Politic al PSD, Vasile Dîncu.

Întrebat la Cluj dacă e capabil PSD să ofere următorul președinte, Vasile Dîncu a răspuns: „Eu cred că da! PSD-ul are cel mai important obiectiv, după 20 de ani în care a câștigat alegerile de fiecare dată, dar nu a putut să pună președintele. Cred că e obiectivul nostru cel mai important. Să sperăm că o să reușim să formăm în jurul unui candidat al partidului nostru majoritatea necesară. Nu e simplu să câștigi doar pe sigla partidului, dar cred că vom avea flexibilitatea, maleabilitatea necesară ca să construim alianțe, federații de partide și de interese și care să aibă în prim-plan un proiect social-democrat al României și cu un președinte social-democrat.”

Șansele lui Marcel Ciolacu

Președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, are toate șansele să câștige alegerile prezidențiale din 2024, asta dacă va candida, mai consideră Vasile Dîncu.

„Va avea șanse de a câștiga, asta dacă va candida. În același timp va fi potrivit pentru funcția de președinte al României. Deocamdată e potrivit pentru funcția de premier. Și dă acest examen în funcția de premier!

Cu siguranță că succesul în funcția de premier îl poate transforma într-un prezidențiabil puternic. Dar deocamdată noi nu am anunțat nici un candidat. Marcel Ciolacu spune, dacă l-ați întreba direct, că în acest moment se ocupă de guvernare și că acesta este singurul gând. Sigur că se poate întâmpla și președintele partidului nostru ar putea să fie primul care să fie investit de partid, dacă o să vrem să facem acest lucru. Deocamdată noi nu discutăm despre prezidențiale. Deocamdată încercăm să facem ceea ce este mai bine și să guvernăm bine”, a concluzionat Dîncu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.