Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu provoacă un cutremur în Sistem: anunțul făcut în ședința cu ușile închise de la PSD (Surse)

ciolacu Guvern

Premierul și președintele PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit în ședința Consiliului Național Politic al PSD despre măsurile care vor fi luate în sistemul bugetar. Ciolacu le-a cerut tuturor liderilor PSD să ”nu se teamă” de reforme și anunță faptul că instituțiile statului vor intra într-un amplu proces de digitalitare pentru că ”așa nu mai putem continua”.

”Voi merge mai departe cu reforma bugetară. Nu trebuie să vă fie frică de reformă, de reorganizări. Oamenii așteaptă asta de 30 de ani. Să nu vă fie frică de oameni pentru că vor fi alături de noi! Lucrurile nu se mai pot face ca până acum. Fiecare minister și fiecare instituție publică trrebuie să aibă un birou unic de avizare și un proiect digital unic care să fie implementat la toată lumea. Trebuie să pornim o dată aceste lucruri, nu mai putem sta.”, a spus Marcel Ciolacu, conform surselor din PSD.

Temperează disputa legată de cash

Premierul a ținut să le transmită liderilor PSD și o serie de explicații cu privire la măsura de limitare a tranzacțiilor cash.

”Nu dispare cash-ul! Oamenii își pot lua salariile cash, pot strânge cash cât vor în case, cei din afară pot trimite cash, nu te obligă nimeni la nimic.

Cei care obligă oamenii la plata cu cardul încalcă legea și trebuie să fie reclamați și amendați.”, a mai explicat Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.