Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Liderii coaliției prezintă măsurile 'Sprijin pentru România' - Ciolacu: 'Putem deveni rezervorul de alimente al Europei'

Facebook
Marcel Ciolacu Florin Citu Kelemen Hunor coalitie guvern

Liderii coaliției prezintă, luni seara, pachetul de măsuri sociale și economie „Sprijin pentru România”, menit să ajute mediul economic și românii de rând să facă față creșterii prețurilor. Marcel Ciolacu, președintele PSD, a fost primul lider care a prezentat pachetul de măsuri, într-o conferință de presă alături de Nicolae Ciucă și Kelemen Hunor.

„Românii au făcut mereu față provocărilor. Acum trebuie ca și clasa politică să se ridice la nivelul cetățenilor. Trebuie să oferim un ajutor real cetățenilor. Jumătățile de măsură nu sunt suficiente. PSD a intrat la guvernare pentru a veni cu soluții. Nu mai avem timp de politică sterilă. Planul Sprijin pentru România va răspunde momentului dificil în care am lucrat. Mă bucur că am lucrat la acest plan împreună cu domnul prim-ministru Nicolae Ciucă și domnul președinte Kelemen Hunor. A venit momentul ca noi, oamenii politici, să livrăm”, a afirmat Ciolacu.

Liderul PSD a prezentat pe scurt măsurile din pachetul „Sprijin pentru România”, referindu-se la alocarea unei sume duble față de banii alocați pentru sprijinirea cetățenilor în timpul pandemiei. Aceste alocări nu afectează banii alocați pentru investiții, a precizat Ciolacu, adăugând că mai mult de jumătate din populația României va beneficia de sprijin în fața scumpirilor.

„În pofida greutăților, sunt optimist cu privire la viitorul nostru. Putem deveni rezervorul de alimente al Europei, putem deveni principalul port la Marea Neagră, putem deveni o destinație pentru investițiile străine care fug din calea războiului, putem deveni un lider regional în reconstrucția Ucrainei. Pachetul „Sprijin pentru România” va face față acestei provocări. Nu există în acest moment nicio altă alternativă. Îmi pare bine că am luat decizia, împreună cu colegii mei, să creăm această coaliție”, a mai afirmat liderul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.