Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu râde de 'interlopii' din PNL, după bătăile de la PNL Timișoara: 'E imaginea perfectă a acestui partid de terchea-berchea și mațe-fripte'

Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a atacat sâmbătă dur Partidul Național Liberal, după scandalul care a izbucnit la alegerile pentru șefia PNL Timișoara.

„Voi sunteți urmașii Brătienilor? Niște circari și marțafoi cu comportament de tip interlop?! Iohannis a cules ce a semănat: PNL - partidul său, a ajuns să facă alegeri cu poliția la ușă! Simulacrul alegerilor de la PNL Timiș este imaginea perfectă a acestui partid de terchea-berchea și mațe-fripte cu foamea-n gât care au lăsat România neguvernată, doar pentru a-și căra ei pumni în cap în disputele lor interne”, spune Marcel Ciolacu într-o postare pe Facebook.

Citește și: VIDEO Alegeri cu scandal și îmbrânceli la PNL Timișoara. Sunt implicate cele două tabere care îi susțin pe cei doi candidați

Acesta susține că mai grav este faptul că „acești iresponsabili ar trebui să se ocupe de destinele țării! De economie, de pandemie, de educație!”.

Ciolacu a spus că, „în timp ce ei se îmbrâncesc și se înjură ca la ușa cortului pentru ciolan”, s-au raportat 156 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2, iar Vama Giurgiu este blocată de sute de turiști care se întorc în țară. „Și sunt doar câteva dintre adevăratele probleme ale românilor! Sunteți decuplați de realitate”, mai spune liderul social-democrat.

Citește și: VIDEO CIRC fără sfârșit, s-au făcut de râsul țării: 15 din cei 17 candidați pentru șefia PNL Timișoara S-AU RETRAS

Un scandal cu îmbrânceli și acuzații a avut loc sâmbătă în fața clădirii în care se desfășoară alegerile pentru conducerea filialei PNL Timișoara. Scandalul ar fi izbucnit după ce mai mulți liberali nu au fost lăsați să intre în sală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.